I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

cphdox mindre

Jeg er altid åben for samarbejde med sjove mennesker! Om det er mad til et sjovt event, mærkelige madkonstellationer - eller samarbejde med en producent.

Jeg har samarbejdet til såvel enkeltarrangementer som længere projekter med blandt andre Meat Free Monday, ReGastro, MadMad Madbodega, Rub & Stub, DIS Culinary House, Le Raït i meget forskelligartede sammenhænge. I mellemtiden kører De Frafaldne i baggrunden.

Kontakt mig, hvis du har lyst til at lave et proejekt med mig. Udvikle et produkt - eller eksperimentere med et eller andet. Jeg er nysgerrig og frisk på det meste! Kom an! Vi kan bare starte med en kop kaffe.

 

Til toppen