I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

jon

Kom til eksklusiv smugkro og en hel aften med naturvine, fremragende råvarer og fælles madlavning.

Vinbonden Jon & kogemand Thomas fra I Will Cook For Food tilbyder en eksklusiv gastronomisk rejse for dig, der har lyst til både at lære noget om mad og vin, at spise og drikke godt, og at gøre det sammen med andre i uhøjtideligt selskab. Arrangementet foregår eksklusivt og privat hos vinbonden.

I løbet af aftenen gør vi os tanker om aromaer i vine. Og vi går i kødet på en række råvarer. Derefter går vi sammen i køkkenet med Thomas i førertrøjen for at føre vores tanker ud i livet i en række velsmagende retter.

Undervejs bliver du din egen sommelier og skaber sammen med os andre de ultimative match mellem mad og vin. Alt justeres til perfektion, da vi har en bred vifte af råvarer såvel som vine at vælge imellem.

Menu, fremgangsmåde og vin-menu nedskrives og eftersendes en af de følgende dage, så du kan gøre middagen efter derhjemme.
Regn med at vi skal være i hinandens selskab ca 4-5 timer med indlagte pauser.

Kr. 995 pr. person
Køb billet hér →

Du får:

  • Vin ad libitum
  • 5-6 skønne småretter på gastronomisk højt niveau
  • Personlig inddragelse af alle deltagere i hele processen (undtagen naturligvis forberedelse og oprydning)
  • En unik menu udviklet på aftenen
  • Samt, ikke mindst, direkte adgang en hel aften til både en kok og en vinbonde, hvor kun din fantasi sætter grænser for, hvilke spørgsmål du kan få svar på.

Antal deltagere 5-8 personer.

Du kan også booke os til dit eget arrangement. I dit firma eller privat. Skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

*PALAIS er fransk og betyder to ting. 1) Et hjem og et palads. 2) Gane og smagsløg.

Til toppen