I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

posemiddag

Nu er det efterhånden meget længe siden, at jeg har afholdt en posemiddag. I efteråret sætter jeg to nye af slagsen op. De er en smule anderledes end normalt, da de tjener til at udvikle idéen. 

Overordnet er konceptet det samme som altid - men jeg træder mere i baggrunden. Alle gæster skal i køkkenet og så kører jeg slagets gang lidt flydende ovenpå. Der kommer et øget fokus på det gastronomiske og hvad vi kan bruge de forhåndenværende råvarer til. Men selvfølgelig skal vi også hygge og drikke lidt vin.

Undervejs bliver retterne dokumenteret. Og der skrives efterfølgende fremgangsmåder på hvordan de er frembragt. 
Vær opmærksom på at der fotograferes i løbet af aftenen. Disse fotos kan blive brugt på sociale medier og på min hjemmeside.

Arrangementerne starter kl. 17. Det bliver i København - præcis adresse annonceres senere. Og i modsætning til tidligere posemiddage, er det vigtigt at folk kommer præcis.
Alle kan tilmelde sig. Men førstegangsdeltagere prioriteres. Du får en bekræftelse via Wybra, hvis du har fået en plads. Bliver du forhindret er det meget vigtigt at du framelder dig igen, så en anden kan få pladsen.
Hvis du vil være vært for arrangementet, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er gratis, udover råvarer og drikkelse, at deltage. Tilmelding foregår via Wybra:

20.10.2017 | 03.11.2017

Hvordan foregår det?

Alle gæster tager en pose råvarer med. Der skal være såvel protein (kød, fisk, fjerkræ eller et vegetarisk alternativ) som grønt i posen. Desuden medbringer alle en drikkevare til den fælles bar.

Råvarerne er ukoordinerede - og i fællesskab finder vi frem til hvilke retter vi vil lave med de råvarer der er dukket op. Vi laver mad, spiser den, laver mere mad, spiser den og så fremdeles. Afhængigt af arrangementets størrelse, kan det blive ud på natten, førend vi er færdige og går stopmætte hjem.
Forvent 5-10 serveringer. Selvom vi spiser meget mad i løbet af aftenen, går der som regel en time eller to, førend vi spiser første ret. Vær ikke stopmæt når du kommer - men heller ikke skrigende sulten! 

Posemiddagene er altid meget hyggelige. Snakken går livligt - og der er en masse rend i køkkenet. Dybe samtaler om bordet. Mellem mennesker der ikke kender hinanden i forvejen. Med den nye, let ændrede, facon vil jeg gerne styrke det sociale og samtalen endnu mere. Og samtidig håber jeg at folk går derfra med lidt ekstra gastronomisk viden i bagagen.

Jeg glæder mig! Det bliver super hyggeligt! Vi Ses!

Til toppen