I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

korvelhellefiskDette er en super nem ret. Og meget velsmagende! Jeg valgte conchiglione-pastaen, for at den skulle kunne samle godt med sovs op. Jeg tror dog at en tagliatelle vil fungere bedre.

Jeg brugte til tre personer:

Fisk
400 gram hellefisk (filet)
2 dl. hvidvin
50 gram smør
1 citron, saften af
Salt og peber

Sauce
1/4 l. piskefløde
5 dl. hvidvin
1 solidt bundt kørvel
1/2 citron
Salt og peber

Tilbehør - Rødt spidskål i citronvinaigrette
1 lille rødt spidskål
1 fed hvidløg (revet)
1 citron
En god slat rødvinseddike (ikke reduceret)
1 spsk honning
Salt og peber

Pasta
Et par håndfulde conchiglioni (eller fx. tagliatelle)
Salt

Således
Et par liter vand bringes i kog. Fisken anrettes på et ildfast fad sammen med smør, hvidvin - krydres med salt og peber. Fadet dækkes tætsluttende med staniol - og sættes i en forvarmet ovn på 200 grader. Hellefisken skal have højst 20 minutter. Tag den gerne ud efter 15 minutter - og lad den hvile i fem minutter.
Fløde, hvidvin og citron kommes i en gryde og bringes i kog. Det må meget gerne reducere godt ind.
Rød spidskål snittet fint - og kommes i en skål med resten af indgredienserne, der masseres godt ind i kålen.
Kørvel hakkes groft. De værste stilke tages fra.
Når der er ti minutter til at fisken er færdig kommes pastaen i det kogende vand (husk salt!).
Når fisken og pastaen er færdig, kommes kørvlen i flødesaucen, der straks vendes i pastaen.

Anret og server.

Velbekomme!

Til toppen