I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

Sovseskole 470x314- sovs skal der til!

Mange springer sovsen over og køber et færdigprodukt. Det er synd.

Det er ikke nødvendigvis svært at lave en god sovs og den smager meget bedre. Vi kommer ind på nogle af de vigtigste grundteknikker, såsom legering og emulsion.

Vi laver grundfonde og arbejder med roux’er. Vi giver sovsen førsteviolin og laver mad der passer til, ikke omvendt.

Espagnole - moderen til den brune sovs: Vi laver den korte udgave, da vi skal kunne nå det på en kursusdag. Det er en klassisk kraftfuld sauce - og derfor laver vi noget klassisk mad til saucen.

Hollandaise/Bearnaise - de frygtede legerede saucer: Frygten er dog grundløs. Ja, de kan skille - men når alt kommer til alt, handler det bare om at være opmærksom.

Sauce Monte Lena - en legeret, kraftfuld rødvinssauce: Vi laver en gammeldags steg med en lækker kartoffel og årstidens garniture til at akkompagnere saucen.

Velouté - den klassiske hvide, jævnede sauce: Hertil en let fiskeanretning

Mayonnaise - den kolde grundsauce: Her arbejder vi med emulsion. Vi laver nogle forskellige mayonnaiser - fra den linde til den tykke. Og vi smager til med forskellige sager. Og så holder vi skaldyrsgilde med rejer og krebs - og et koldt glas hvide bobler eller to.

Vi bruger årstidens råvarer - og det kommer fortrinsvis til at være med fokus på økologi og bæredygtighed. Uden at det dog bliver rigidt.

Medbring viskestykker, forklæde, en god kniv og et piskeris.

Råvarer kr. 500 er inkl.


 Tilmeld dig hér →

Til toppen