I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

finskbaal

Det seneste stykke tid har jeg nørklet med et nyt projekt.
Når jeg arbejder, arbejder jeg for det meste alene. Jeg savner derfor den sparring og inspiration, som man får sammen med kolleger. Den personlige og faglige udvikling. Jeg savner at gøre mig selv dygtigere til mit fag sammen med andre.

Jeg har før taget tilløb til projekter der kunne afhjælpe dette lidt - men har ikke rigtig fundet formen før nu.
Nu er PlayFood en realitet. Et forum for professionelle madfolk. I så mange afskygninger som muligt. Fra pincetgastronomer og molekylærkokke til kogekoner/mænd og street food connoiseurs. Det vigtige er kærlighed til håndlavet mad.

logo2Vi skal mødes og lege med maden. Eksperimentere med råvarer, teknikker og tilberedninger. Alt bliver dokumenteret i et dertil indrettet lukket forum, kun for medlemmer.
Jeg er så heldig, at Kitchen Collective har sagt ja til at samarbejde om projektet. Det giver os bl.a. mulighed for at bruge professionelle køkkener til vores workshops og laboratorier. Men det er også dygtige folk der kan hjælpe med at drive PlayFood fremad.

Det hele er nyt. Og lidt råt endnu. Men første laboratorium er allerede i bogen. D. 17. januar kl. 18 i det ny år mødes vi første gang.

Læs mere om formålet og baggrundsidéen hér: https://iwcff.dk/playfood/images/content/playfoodformaal.pdf

Hvis du er vil være med, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med et par ord om dig selv.
Del gerne dette opslag med folk, du mener kunne have glæde af det. Det er gratis at være medlem. Men udgifter til laboratorier deles vi om.

Til toppen