I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk   +45 6177 1457  

IMG 20170522 190835 302

Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Ca. én gang om måneden udkommer det. Lidt om årstidens råvarer, nyheder i IWCFF, opskrifter og events...

Tilmeld dig hér

Sovseskole 470x314- sovs skal der til!

Mange springer sovsen over og køber et færdigprodukt. Det er synd.

Det er ikke nødvendigvis svært at lave en god sovs og den smager meget bedre. Vi kommer ind på nogle af de vigtigste grundteknikker, såsom legering og emulsion.

oko

Nu har jeg taget springet til at blive øko kogemand. Jeg har været lidt lang tid om at komme ud af starthullerne - men bedre sent end aldrig!

Jeg har egentlig altid brugt meget økologi i min madlavning. Men har skulle tilpasse mine indkøb af råvarer efter de konkrete budgetter og ønsker til menuer. Klippe en hæl og hugge en tå, når der skulle vælges råvarer. Det har hele tiden irriteret mig.

Grundkursus madlavning 470x314

Hvis du er ny i madens verden og nysgerrig på årstidens råvarer, hvordan man arbejder med madens smag og konsistens, på saucer og grundsaucer og på både klassiske retter og nyfortolkninger.

Der er et nyt tema hver gang:

Råvarer og sammensætning
Sensorik
Det nordiske spisekammer
Saucer
Menu-sammensætning

Hver gang laver vi mad ud fra temaet og afslutter med at spise sammen – vi hygger os.

frafaldne

Efter et års pause holder De Frafaldne kulinarisk og stemningsfuldt hof. Og nu med plads til dobbelt så mange. Det bliver smukt og lækkert.
Konceptet er det samme. Dejlig, uprætentiøs mad serveret med varme og kærlighed, stemning og fantastisk vin.
De rå, men hyggelige, rammer er denne gang CPH Food Space i Kødbyen.

newyear2015

Jeg er helt klar sentimentalt anlagt! Og 2016 har i den grad budt på begivenheder der på et personligt plan har fyret op for både euforisk glæde og stor sorg. Nostalgi og melankoli!

Men det skal I slippe for at få uddybet hér - for 2017 er lige om hjørnet. Og jeg går ind i det nye år med stor spænding og store forventninger. Vi ses derude. Over gryderne eller bare hvorsomhelst.

Hav et fantastisk Nytår!

 

korvelhellefiskDette er en super nem ret. Og meget velsmagende! Jeg valgte conchiglione-pastaen, for at den skulle kunne samle godt med sovs op. Jeg tror dog at en tagliatelle vil fungere bedre.

cover3

De gode folk i ReGastro spurgte mig, om jeg ville give nogle kreative indspark til hvad man kunne bruge en række overskudsråvarer til. De er ved at lave noget undervisningsmateriale, som kan virke inspirerende for folk - uden at man fastholdes på konkrete opskrifter.
Det drejer sig om råvarer som man ofte har liggende i bunden af grøntskuffen - og ikke får brugt op.
Jeg fik en liste med nogle af de grøntsager som folk smider allermest ud.

Til toppen