I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk   +45 6177 1457  

Blog

koekken

Jeg har i flere år arbejdet alene. Til selskab efter selskab på alt fra 20 til 200 kuverter, har jeg stået i alle slags private og profesionelle køkkener med meget forskellige arbejdsforhold. Og jeg er god til præcis dét - at få lavet virkelig meget mad under små forhold. Alene. Til flere gæster end køkken og arbejdsstyrke egentlig har kapacitet til.

carrot bigger

Gulerødderne er i sæson! Og det er nu de smager rigtig godt. Denne lille anretning kan bruges som forret - eller som en lækker lille snack til et glas fuldfed hvidvin.

spidskaal

Jeg er kommet i besiddelse af ret meget spidskål. Mere end jeg kan bruge!
Kom og hent lidt spidskål helt gratis. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så aftaler vi hvornår og hvordan. Som udgangspunkt kan afhentning ske tirsdag d. 30.05.2017.

Du kan eventuelt lave dennehér lækre råsyltede sag, som jeg skrev om som tilbehør til ravioli - eller en variant af den. 

gris2

Velkommen til dette første nyhedsbrev fra I Will Cook For Food! Tak for at du følger med.

Jeg har længe brygget på at få et nyhedsbrev over stepperne. Der sker hele tiden nye ting i min lille forretning - og det vil jeg gerne dele.

Sommeren er over os!
Grillen bliver rullet frem. Pølser og bøffer gøres klar. Salater snittes. og dressinger røres.

Hér er en lynhurtig pesto. Den er lækker på et godt stykke brød - eller på den nygrillede bøf!

IMG 20170522 190835 302

Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Ca. én gang om måneden udkommer det. Lidt om årstidens råvarer, nyheder i IWCFF, opskrifter og events...

Tilmeld dig hér

oko

Nu har jeg taget springet til at blive øko kogemand. Jeg har været lidt lang tid om at komme ud af starthullerne - men bedre sent end aldrig!

Jeg har egentlig altid brugt meget økologi i min madlavning. Men har skulle tilpasse mine indkøb af råvarer efter de konkrete budgetter og ønsker til menuer. Klippe en hæl og hugge en tå, når der skulle vælges råvarer. Det har hele tiden irriteret mig.

frafaldne

Efter et års pause holder De Frafaldne kulinarisk og stemningsfuldt hof. Og nu med plads til dobbelt så mange. Det bliver smukt og lækkert.
Konceptet er det samme. Dejlig, uprætentiøs mad serveret med varme og kærlighed, stemning og fantastisk vin.
De rå, men hyggelige, rammer er denne gang CPH Food Space i Kødbyen.

Til toppen