I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk    Skriv for at modtage opkald

PlayFood,

Her finder du opskrifter. Og artikler med opskrifter eller inspiration.
 • finskbaal

  Det seneste stykke tid har jeg nørklet med et nyt projekt.
  Når jeg arbejder, arbejder jeg for det meste alene. Jeg savner derfor den sparring og inspiration, som man får sammen med kolleger. Den personlige og faglige udvikling. Jeg savner at gøre mig selv dygtigere til mit fag sammen med andre.

 • logo2Mangler du inspiration i dit daglige kokkearbejde. Mangler du kolleger at sparre med? Nogen at vende idéer med. At afprøve dem sammen med?
  PlayFood er et kreativt netværk blandt især freelancekokke. Et legende værksted i en social ramme. At skabe et kollegaskab - og et gastronomisk udviklingslaboratorium.

  Som medlem får du adgang til arrangementer i professionelt køkken. Du får adgang til et lukket forum og en logbog, hvor du dels kan være i kontakt med de andre medlemmer. Og dels trække på de erfaringer vi sammen har gjort ved de forskellige workshops og laboratorier. Desuden en lukket gruppe på Facebook til den daglige ad hoc kommunikation.
  Vi vil invitere gæsteoplægsholdere. Alt fra kokke til producenter, farmere, jægere, bryggere osv.

  Når du er medlem har du mulighed for at være med til at videreudvikle PlayFoods koncept. PlayFood sigter mod at blive kollaborativ for gastronomisk udvikling.

  Det koster ikke noget at være medlem. Men udgifter til laboratorier og workshops deler deltagerne solidarisk.

  PlayFood er et samarbejde mellem I Will Cook For Food og Kitchen Collective.

  Er du interesseret i at høre mere eller blive medlem, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  Læs PlayFoods grundidé hér.

   

   

 • Formål
  At samle gastronomiske fagfolk til inspirationsworksops og gastronomiske laboratorier. At teste idéer og hente gensidig inspiration. At gøre os allesammen dygtigere gastronomer.

  Workshop
  Workshops tager udgangspunkt i et tema. Der kan være inviteret én udefra til at holde oplæg om en metode, tilberedning eller råvare. Eller det kan være et medlem, der holder et oplæg for resten af medlemmerne. Det kan være egentlige masterclass' hvor medlemmerne kan tilegne sig en specifik kundskab eller viden.

  Laboratorium #1 - Ny ret
  Deltagerne møder op med en skrivebordsret og råvarer til denne. Dvs. en tænkt ret, der ikke er afprøvet. Idéerne fremlægges - og laves i samarbejde. Undervejs kan retterne justeres og gennem sparring forfines og videreudvikles til helt nye retter.

  Laboratorium #2 - Teknik
  Særlige teknikker og tilberedninger er i fokus. Vi ser hvilke veje vi kan tage den konkrete tilberedningsmetode og teknik. Alle deltagere tager råvarer med til eksperimenterne.

  Laboratorium #3 - Råvare
  En specifik råvare er i fokus. Hvad kan den bruges til? I hvilke forgreninger kan vi tage råvaren? Alle tager supplerende råvarer med - og har gerne tænkt over forsøg de har tænkt sig. Særligt værktøj er også velkomment.

  Laboratorium #4 - Offentligt
  Medlemmer afholder offentlige sessions, der er åbne for offentligheden. Evt. mod entré.

  Logbog
  Der føres løbende online logbog (kun for medlemmer) over forsøg, retter og resultater. Tilberedninger, teknikker og opskrifter dokumenteres. Ophavsmanden/kvinden til en ret eller teknik udviklet i PlayFood-regi krediteres ligeledes.
  Desuden forefindes et lukket online forum samt en lukket Facebook-gruppe kun for medlemmerne. Der er desuden en åben Facebook-side, hvor udvalgte opslag og eventuelle offentlige events offentliggøres.

  Medlemskab
  Der ansøges om medlemskab. Ansøgningen skal begrundes med en kort forklaring og baggrundsbeskrivelse.
  Der er ikke noget kontingent. Men arrangementer, workshops og laboratorier har brugerbetaling til dækning af omkostninger.

  Struktur
  PlayFood, cvr.: 37787590, er en frivillig forening, der drives og organiseres af I Will Cook For Food, cvr.: 33548648.

Til toppen