I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk    Skriv for at modtage opkald

koriander small

Jeg har meget ofte lavet denne hurtige, kolde koriandersauce. Som tilbehør til mange forskellige ting.
Jeg er især vild med den sammen med lam - og evt. min chilisauce og dukkah. Den er meget frisk og løst baseret på indisk myntesauce.

Kold koriandersauce, 4 prs.

4 dl. drænet yoghurt (tyrkisk eller græsk yoghurt, 10%)
1-2 solide duske koriander
1 citron (saften af 1 citron)
2 lime (saften af 2 lime)
2 spsk. sukker
Salt og peber

Koriander kan skiftes ud med mynte eller citronmelisse. Eller være en blanding af de 3 krydderurter efter smag.

Koriander hakkes groft. Du behøver ikke at være så nøjeregnende med stilkene, hvis disse ikke er for grove. Men krydderurterne skal naturligvis være skyllet grundigt.
De hakkede koriander blandes med 1/2 dl. yoghurt, citron- og limesaft, sukker og lidt salt og peber. Det hele blendes grundigt, til du har et kraftigt, grønt koncentrat.
Resten af yoghurten hældes i en skål - og koncentratet røres forsigtigt i lidt ad gangen. Grunden til at man ikke bare blender det hele på en gang, er at man så får en meget tynd sauce. Yoghurten bliver simpelthen helt tynd, næsten som mælk, når den blendes.

Velbekomme!

 

Til toppen