I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk   +45 6177 1457  

Sommeren er over os!
Grillen bliver rullet frem. Pølser og bøffer gøres klar. Salater snittes. og dressinger røres.

Hér er en lynhurtig pesto. Den er lækker på et godt stykke brød - eller på den nygrillede bøf!

Smag dig frem. Du skal bruge:

En god håndfuld bredbladet persille
4-5 ristede valnødder
4-5 ristede mandler
2 spsk. revet parmesanost
Olivenolie efter smag - men minimum 0,5 dl.
Salt og peber
Evt. lidt friskpresset citronsaft

Alle ingredienser (undtagen salt, peber og citronsaft) kommes i en hakker, morter eller blender. Det hele køres godt sammen, til den foretrukne konsistens er nået. Smag til med salt, peber og evt. citronsaft. Tilfør desuden muligvis mere olivenolie. Pestoen kan gemmes i flere dage på køl, hvis den er dækket af olie i en lukket beholder.

Velbekomme!

Video: Regitze Estrup

Til toppen