I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk    Skriv for at modtage opkald

Grundkursus madlavning 470x314

Hvis du er ny i madens verden og nysgerrig på årstidens råvarer, hvordan man arbejder med madens smag og konsistens, på saucer og grundsaucer og på både klassiske retter og nyfortolkninger.

Der er et nyt tema hver gang:

Råvarer og sammensætning
Sensorik
Det nordiske spisekammer
Saucer
Menu-sammensætning

Hver gang laver vi mad ud fra temaet og afslutter med at spise sammen – vi hygger os.

Råvarer og sammensætning
Vi snakker om, hvordan man sammensætter råvarer. Hvordan man styrker smagene og hvordan de forskellige smage underbygger, arbejder med og mod hinanden. Undervejs laver vi mad med udgangspunkt i de ting, vi gennemgår.

Sensorik
Denne gang er der fokus på smage og konsistensser. Vi gennemgår de forskellige smage og arbejder med det sprøde, det bløde, det faste, det cremede og så fremdeles. Kort fortalt - vi laver mad med sensorik som udgangspunkt.

Norden
Vi kigger på det nordiske spisekammer. Her dykker vi ned i nogle af de klassiske tilberedninger og vender også kort det nynordiske køkken.

Saucer
Vi snakker ægte saucer og grundsaucer. Og laver et par stykker af dem. Vi kommer ind på emulsion og legering. Vi snakker Sauce Espagnole, der er moderen til den brune sauce. Og så kaster vi os ud i en Boeuf Bearnaise.

Menu-sammensætning
Hvad skal man overveje, når man sætter en menu sammen? Hvordan spiller retterne op overfor hinanden? Hvad skal man være opmærksom på? Hvad kan få en ellers god ret til at ødelægge den efterfølgende ret? Igen laver vi noget af den mad vi snakker om.

Medbringes: drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde, en god kniv og 2-3 mindre bøtter til leftovers.

Råvarer 500 kr. er inkl.


Tilmeld dig hér →

Til toppen