I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi. // Thomas Aaby Berdal
KONTAKT     kontakt@iwillcookforfood.dk    Skriv for at modtage opkald

frafaldne

Efter et års pause holder De Frafaldne kulinarisk og stemningsfuldt hof. Og nu med plads til dobbelt så mange. Det bliver smukt og lækkert.
Konceptet er det samme. Dejlig, uprætentiøs mad serveret med varme og kærlighed, stemning og fantastisk vin.
De rå, men hyggelige, rammer er denne gang CPH Food Space i Kødbyen.

CPH Food Space, Slagtehusgade 11, 1715 København V
d. 10.02.17 / 18.30 - 02.00 | Køb billet hér →

logo lille

Menu
Vores gastronomiske inspirationer er vidt forgrenede. Det afspejler sig i en lidt skizofren og anderledes menu. Fælles for alle retter er dog et stort fokus på smag og råvarer.

Vi hjælpes ad i køkkenet - men er hver især køkkenchef på to af retterne. Maden bliver serveret family-style på fade. Ved langborde oplyst af stearinlys. Vi kommer til at komme hinanden ved!

Menuen er stadig under udvikling - og der kommer sikkert ændringer - men den kommer til at se nogenlunde sådan ud:

  • Stack af Yum. Laks, tun, avocado og agurk med sprøde wonton chips.
  • Yuca-chips med råsyltede pebre.
  • Ovnbagt torsk med romesco sauce, serveret på polenta.
  • Braisseret kalvekæbe. Bygotto med bøgehat, thybo og sort vintertrøffel. Crudité af beder.
  • Ecuadoriansk langtidsbagt svinekam med citrus, ananas og achiote. Hertil puré af søde kartofler, toppet med stegte purløg.
  • Jordskokke panna cotta. Rødbede karamelliseret i æblecider. Syltet æble med rosmarin. Malt.

Hvor meget?
For 750 kroner får du en 6 retters (3 hovedretter, 2 snackserveringer, 1 dessert) menu med vin. Hver af os tre, er hver især primus motor på to af retterne. Til sidst er der ta-selv-kaffe.

Bagefter
Efter maden hygger vi om de gæster der har lyst til at blive hængende. Vi liner op med en dj, der fylder rummet med rare toner. Vi åbner baren - og serverer bobler, vin og øl til meget rimelige priser. Vi holder åbent til klokken 2 - og derefter kan man boltre sig videre i det Vesterbro’ske natteliv hvis man ikke føler sig festet ud.

Om "De Frafaldne"
Vi er tre uafhængige kokke med hver vores madstil. Vi er alle dumpet ind i madbranchen gennem tilfældigheder - men med stor kærlighed til råvarer, madlavning, mad og at spise mad sammen med skønne mennesker til fælles. Pudsigt nok er vi alle frafaldne universitetsstuderende. Deraf navnet.

Anne Valdersnes
Anne droppede ud af jura i San Francisco. Og har efterfølgende arbejdet med mad i flere forskellige konstellationer i San Francisco. I hippie-mekkaet, har hun svinget gryder for den ene veganer efter den anden. Men Anne er ikke selv veganer - og laver ikke nødvendigvis vegansk mad til vores arrangementer.

Jorge Ramirez
Jorge droppede ud af sociologi i Quito, Ecuador. Ad snørklede stier - og lidt på kant med myndighederne i Ecuador - havnede han i Danmark. Som alle nytilkommende i dette land, startede han på gulvet. Som opvasker. Men har arbejdet sig op - og har arbejdet med mad på et hav af restauranter i forskellige klasser. Til dagligt, kører Jorge København og omegn tynd med sin food truck El Jefe.

Thomas Aaby Berdal
Thomas droppede ud af jura i København, Danmark. På røven fandt han på at lave mad for mennesker mod at få lov til at spise med. Før han havde set sig om lavede han mad hele tiden - og folk ville også give rigtige penge for det. Thomas driver til dagligt I Will Cook For Food.

Vi
Vi mødte hinanden til et støttearrangement for flygtninge i kollektivet Maos Lyst, hvor vi kokkererede. Og vi fandt ud af at vi rigtig godt kunne lide at arbejde sammen. Nu har vi fundet sammen i vores lille konstellation - og tænker at vi vil give folk en masse gode spiseoplevelser i forskellige sjove, uformelle og interessante rammer.

Til toppen