I Will Cook For Food

I Will Cook For Food startede som en pludselig indskydelse i efteråret 2012. Kort sagt drejer det sig om, at jeg handler, laver maden og vasker op, mod selv at spise med. Det blev en uforudset succes, og det har ændret min hverdag radikalt.

Nu kan jeg også hyres på mere traditionel vis af private såvel som virksomheder, hvor jeg laver mad til alt fra private middage til fødselsdage, polterabends, receptioner og firmamiddage.

Derudover kommer jeg gerne ud og laver mad sammen med jer som en event, hvor vi laver maden i fællesskab.

Jeg laver al maden på lokationen. Du skal derfor have et fuldt køkken til rådighed. Det behøver dog ikke at være et professionelt køkken – jeg indretter mig efter vilkårene, fuldstændig som jeg også har gjort siden det oprindelige I Will Cook For Food projekt startede.

I Will Cook For Food er under konstant udvikling og forandring. Mit sigte er at det sociale inddrages i såvel madlavning som måltid. Jeg kalder det sociogastronomi.
KONTAKT     kontakt@iwcff.dk   +45 6177 1457  

gmiwcffdk

Det her er off topic i forhold til hvad jeg normalt poster.
Jeg ved godt at nogen måske bliver sure over at jeg poster det hér. Jeg poster normalt feel good ting, oplevelser, opskrifter, events og reklamer for mig selv.

jomfruhummer

Dette er en opfølgning til mine indlæg d. 23.01.2018 og 04.01.2018. Jeg manglede at runde det af.
For hvad er det egentlig jeg tilbyder nu, hvor jeg har proklameret at jeg lægger stilen om. Søger tilbage til det oprindelige, uddanner mig - og skruer ned for selskaberne.

tv

I går skulle jeg have været i tv-studiet.

Men måtte melde fra, fordi jeg ikke havde økonomi til at tage til Odense hvor det skulle have været optaget. Nej - man får ikke transportomkostninger dækket for at deltage i den slags, åbenbart.

2017 har sgu været et lidt mærkeligt år. Alle år, siden jeg startede I Will Cook For Food, har været mystiske - det er ikke noget almindeligt liv - og en søgen efter hvad det hele egentlig er. På et personligt plan og professionelt. I 2017 er nogle af disse ting kulmineret.

jon

Kom til eksklusiv smugkro og en hel aften med naturvine, fremragende råvarer og fælles madlavning.

Vinbonden Jon & kogemand Thomas fra I Will Cook For Food tilbyder en eksklusiv gastronomisk rejse for dig, der har lyst til både at lære noget om mad og vin, at spise og drikke godt, og at gøre det sammen med andre i uhøjtideligt selskab. Arrangementet foregår eksklusivt og privat hos vinbonden.

vinsmagning mindre

Vi (Jon fra Le Raït og Thomas fra IWCFF) har brygget på noget. Vi er begge meget glade for mad og vin på den der helt nedepåjorden-agtige måde. Godt og ærligt og en masse løssluppen snak om højt og lavt. Vi er begge meget interesserede i samtalen omkring maden og vinen. Og vi er meget interesserede i at komponere mad i samspil med vinen. Med udgangspunkt i alt dette - har vi nu sat et koncept sammen, som du bør prøve!

posemiddag

Nu er det efterhånden meget længe siden, at jeg har afholdt en posemiddag. I efteråret sætter jeg to nye af slagsen op. De er en smule anderledes end normalt, da de tjener til at udvikle idéen. 

Overordnet er konceptet det samme som altid - men jeg træder mere i baggrunden. Alle gæster skal i køkkenet og så kører jeg slagets gang lidt flydende ovenpå. Der kommer et øget fokus på det gastronomiske og hvad vi kan bruge de forhåndenværende råvarer til. Men selvfølgelig skal vi også hygge og drikke lidt vin.

koekken

Jeg har i flere år arbejdet alene. Til selskab efter selskab på alt fra 20 til 200 kuverter, har jeg stået i alle slags private og profesionelle køkkener med meget forskellige arbejdsforhold. Og jeg er god til præcis dét - at få lavet virkelig meget mad under små forhold. Alene. Til flere gæster end køkken og arbejdsstyrke egentlig har kapacitet til.

Til toppen